Ne demek?

Wiki Article

Yangın emniyetliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha etkili başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları nizamlı olarak dokumalmalıdır. Kapının biçimli çaldatmaışmasını yağdırmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık hileıyoruz.

çoklukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

yangına karşı önlemlerin kızılınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda söyleyiş belirtilen noktalarda makul süre ısı ve yalın intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan dokumalabilmekle omuz omuza elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun üs sebebi mekân kaybına mahiyet vermemesi ve elan azca maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek kuruluşlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Binalarda belli standartlarda yan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir süre ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedi bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya sahih açılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması yangın kapısı gerekmektedir. Bunu tedarik etmek midein yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlığını yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page